Долгожитель
Долгожитель
Блин вот как то попадалась мне 250 GTO зачуханная на рынке, за не дорого, надо было взять, может то же как нибудь такую конверсию попробовал бы слепить, вот и инструкция "в картинках" уже имеется :pardon:
  • Подякували: 1 раз
  • laspi писав:Блин вот как то попадалась мне 250 GTO зачуханная на рынке, за не дорого, надо было взять, может то же как нибудь такую конверсию попробовал бы слепить, вот и инструкция "в картинках" уже имеется :pardon:

Якщо повториш, то тоді я не дарма знімав :o
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Вот скоро учебный год закончится, так может у меня немного свободного времени появится, а то я с малой по два часа в день уроки учу. Вот сейчас 10 минутный перерыв-стих Т.Г.Шевченко по Украинскому задали выучить, сидим учим-

І мене в сім"ївеликій,
    В сім"ї вольній, новій,
    Не забудьте пом"янути
    Не злим тихим словом.

Ну и так далее :pardon: Сам вспомнил как в детстве его учил, ладно ноут в сторону, мы пошли учить дальше.
    Юзер
    Юзер
    Ну і нарешті сама машина і відповідно те що вийшло в мене.
    Про прототип багато писати нема смислу, бо інформацію можна знайти у інеті якщо це комусь потрібно, скажу тільки трішечки. Авто було зроблено у єдиному екземлярі як конкурент 250 GTO у боротьбі з ним на 24-годинах Леі-Мана, і інших перегонах. І перероблено воно було не з GTO як може не перший погляд здатися, а з 250 SWB інженером Джеотто Біззаріні на замовлення Джовані Вольпі. Затаїв останній образу на Енцо за те що він відмовив йому у продажі будь якого GTO, в зв,язку з наймом до себе колишніх співробитників FERRARI у АТС. А сілуєт машини , продовжений дах виконали з досліджень німецької аеродінаміки Камма з продовжуючим по даху хвостом який різко обривається. Колись ще FERRARI повторить цей кузов на FF...

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

І нарешті те, що вийшло відтворити мені. За основу брал звичайну журнальну 250 GTO , але значно її переробляючи . Реальне авто нижче ГТО, то я опускав шасі підточуючі передню, і звісно відтворюючи задню арки. Одним словом, кожна лінія піддалася переробці . Ну і звісно усі дрібниці -мулєчки рукотворні :roll:

FERRARI 250 GT SWB Breadvan # 2819 GT

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • laspi писав:Вот скоро учебный год закончится, так может у меня немного свободного времени появится, а то я с малой по два часа в день уроки учу. Вот сейчас 10 минутный перерыв-стих Т.Г.Шевченко по Украинскому задали выучить, сидим учим-

І мене в сім"ївеликій,
    В сім"ї вольній, новій,
    Не забудьте пом"янути
    Не злим тихим словом.

Ну и так далее :pardon: Сам вспомнил как в детстве его учил, ладно ноут в сторону, мы пошли учить дальше.

:shock: У школі?! У вас?!!! Здивував так здивував.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Ігоре, а як же так звана "шия лєбєдя" (передні крила) і витянута мордочка? А в тебе вона більш на 250 ГТО схожа. Тут добре видно, що я маю на увазі: - http://www.carmodel.com/ru/tecnomodel/tm18-16a/1-18/ferrari/250-gt-breadvan-stradale-corsa-1962/88603
    А от сам фургончик сподобався.
    Уважаемый
    Уважаемый
    G.Green писав:Зображення

Игорь, а из чего ты делал трубочки на двигло?
  • Serggik5 писав:Ігоре, а як же так звана "шия лєбєдя" (передні крила) і витянута мордочка? А в тебе вона більш на 250 ГТО схожа. Тут добре видно, що я маю на увазі: - http://www.carmodel.com/ru/tecnomodel/tm18-16a/1-18/ferrari/250-gt-breadvan-stradale-corsa-1962/88603
    А от сам фургончик сподобався.

Це у профіль фотоапарат в мене зпотворює. На живо все там відповідно прототипу.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • cool6691 писав:
    G.Green писав:Зображення

Игорь, а из чего ты делал трубочки на двигло?

З фольги, попередньо зкрутив на свердлі і трохи развальцевав.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Крутезний апарат! Я правильно зрозумів, подовжений дах а-ля фургон зробили лише з міркувань аеродинаміки? Всередині там пусто було? (я спочатку дійсно повірив у "булочну" :D )
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”