• Подякували: 1 раз
  • Igo-t писав:
    G.Green писав:....Так він мабуть до фотоательє побіг ....

Невгадав! Я побiг до батькiв (бо вже пiвроку не бачились), повернусь лише 3-го. 8)
    Якщо доти незафоткаэш прийду на допомогу :wink:

О-о батьки це святе)) Але не переймайся з цього приводу, я зараз йду куди слід, і заодно її прихоплю до фотосету.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Igo-t писав:
    G.Green писав:FERRARI ENZO Concept 2009

ГАРНЮНЯ! :oops:
    Колiщата таки дiйшли? Тодi чекаэмо на оновлену Фиорано :Yahoo!:

Нерозслабляємсі :D Готуй гаманець, ввечорі ще десь щось покажу 8)
    За колесчата дякую :beer: Вони таки потрібні але не на це авто, а на 540 Суперфаст :wink: А якщо ще залишаться то може і на Фіорано впендюрю :OO:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Усім добривечір!
    Сьогодні нарешті справжній таки прототип обізнаний і впізнаваємий багатьом, звісно хто у темі. Усього було побудовано три прототипи цього типу майбутнього легендарного суперкару FERRARI ENZO - Muletto M1, M2 та М3. Усі три автомобиля будувались на базі шасі 348 моделі. Усі три авто використовувались у якості тест-карів двигуна Тіро F 140. Перші два прототипа ( М1 та М2) знаходилисьу власності Pransing Cavalino. На даний час М1 виставляється Galeria Ferrari у Маранелло .Данні о М2 - невідомі, а от прототип М3 був продан на аукціоні Sotherbi фізичній особі за 195 000 евро . У якості тестового автомобіля М3 проіснував с 25 вересня по 25 листопада 2000 року.

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Ну і нарешті сама модель. З чого і як була зроблена, показував вище. Двигун використав справжній от Енцо :D доопрацював його відповідно до прототипу. Модель таку начебто ще виготовляла Illario і ... і мабуть усе, так що унікальність свого роду вона має таки ,я так міркую :roll:

FERRARI MULETTO M3 # 90865

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    :Bravo: пімпочки і дристочки БЕЛІССІМО !!! Чудовий вийшов пращур Енцо
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    Долгожитель
    Долгожитель
    Этакий драг рейсер от феррари :) классно получилось :Bravo: =@
    Юзер
    Юзер

Повідомлення G.Green »

Ось таки перезняв я цю машинку, не зміг себе опанувати і пристримати :D і назнімав цілу купу фоток, з яких вибрав на мій погляд самі кращі :pardon: ТИЦЬ

Зображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    G.Green писав:Єдине що мені не вдалося виконати, так це прогиб задньої плівки даби це виглядало не як остеклення а як натягнута плівка, яка знімається на реальному авто.

Йдеш до дружини та береш фен і на макссимальній температурі плавиш плівку :D протитуманки :good: та й вихлопна всистема з бамперами не гірші :Bravo:
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
  • streetst писав:Йдеш до дружини та береш фен і на макссимальній температурі плавиш плівку :D протитуманки :good: та й вихлопна всистема з бамперами не гірші :Bravo:

Дякую за пораду, але я ліпше на твоїй проведу таку маніпуляцію з феном. :D Доречі в мене будівельний з регуліровкой потужності температури . :roll:
    І взагалі, не роби вигляду що ти це не бачив :D Хоча тут я бачу мало кому що потрібно. Я звісно здогадувався що тут весело :OO: , но шоб так....Бачу, тільки гаю часу даремно. Но поки що я в весіньому настрої і на це уваги поки що не приделяю.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    365 GTB4 Speciale - =@ Ніпель підкачки коліс в 43му я ще не бачив... :shock:
    А шильдики за переднім колесом і на решітці радіатора - травлення?
  • Olexander писав:365 GTB4 Speciale - =@ Ніпель підкачки коліс в 43му я ще не бачив... :shock:
    А шильдики за переднім колесом і на решітці радіатора - травлення?

Дякую! Ні це рукотворні вироби, або травління а ля Гринн.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”