Долгожитель
Долгожитель
АААА :shock: Бенг порізав :D Гарненька вийшла :good: Але з усіх не заводських варіантів мені більш за все подобається тарга Шакіла О’ніла
Зображення
може колись надумаєш зробити тримай
І безпрототипна Енцо теж прикольна :good: Колір хто вибирав ?
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
  • Подякували: 1 раз
  • streetst писав:АААА :shock: Бенг порізав :D Гарненька вийшла :good: Але з усіх не заводських варіантів мені більш за все подобається тарга Шакіла О’ніла
    Зображення
    може колись надумаєш зробити тримай
    І безпрототипна Енцо теж прикольна :good: Колір хто вибирав ?

Не повіриш, упирався усіма частинами тіла, аби її зберегти :D
    Але , це таки авто не в мій табун, а собі зробив з журнальної М-ки. Якось покажу, поки що вирішую проблему з колесами 8)
    Шакила о Нила да, є така , но там нічого такого в ній немає, щоб нею захоплюватись. Звичайна тарга , і все!
    А що значить безпрототипна? А колір, я не обирав, на запропонованому зразку, був тикий, чи майже такий колір :roll:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Отлично получилось =@ :Bravo: но хотел спросить, зачем было пилить редкий Банг, если можно было журналку использовать?
  • laspi писав:Отлично получилось =@ :Bravo: но хотел спросить, зачем было пилить редкий Банг, если можно было журналку использовать?

Тут в чому проблема, журналки такої у чистому вигляді не виходило )) Ця на базі GT а у журнальці виходила модифікована версія М, а вона суттєво відрізняється від попередниці і навіть кокпітом. Але собі повторююсь, робив з М-ки і навіть спайдер "Вєнеція" 8) А тут, що мені запропонували на переобку те я і використав.

ПиСи: Доречі, при тому що фарбування у Банга було таки відмінне, та й ще темно-синього кольору, но кузов , навіть не намагалися зачистити після отливки, :%) так що я і це все підчищав і навіть підточував. :roll:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    G.Green писав: Шакила о Нила да, є така , но там нічого такого в ній немає, щоб нею захоплюватись. Звичайна тарга , і все!
    А у кабріку що є ? Там ще кришка є :) просто мені більше форми подобаються :pardon:
    G.Green писав:А що значить безпрототипна? А колір, я не обирав, на запропонованому зразку, був тикий, чи майже такий колір :roll:
    Те й значить 8) Взагалі багато цих модельних варіантівFerrari Enzo GTC Та мені дуже цікаво буде побачити деякі прототипи з фарами 50ки і замасковану, тож чекааааю 8)
  • Розізаний дах у купешки і навіть іний кузов у кабрика, зовсім інші речі і сприйняття також, у якому разі для мене. Так що унікальності у останньому більше, і це навіть не обговорюється.
    А що до Енцо прототипів, так я на них дивлюсь скептично і навіть з іронією. Все це мимо мого табуна, а якщо комусь це до душі, так я не заперечую, кожен вільний до своїх вподобань.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Та я ж не сперечаюсь, просто більше подобається :pardon:
  • Усіх вітаю!!!
    Сьогодні хочеться на другий день Святої Пасхи, промовити без пафосних промов але чисто і відверто - " ХРИСТОС ВОСКРЕС!" Побажати усім злагоди, миру, добробуту у кожну родину,у кожну сім,ю а ще любові і порозуміння з собою і світоглядом. Нехай ваші сім,ї не знають лиха, і будуть усі здорові і щасливі...Так буде! Я в це свято вірю, і бажаю не втрачати і вам віри ні в себе а ні в Бога. Хай він усім допомогає а ми в свою чергу, славемо його!

Пропоную до перегляду до теми раніше показаної Каліфорнії показати її сестриць менш потужних і більш масових( якщо можна так промовити) але не менш привабливих і оригінальних. Це 250 серія з довгою і короткою базою але зроблені в одної концепціі і в одному кольорі для кращого сприйняття і порівняння кузовів...

FERRARI 250 GT California SWB & LWB

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    ЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Усіх вітаю!
    Сьогодні і відтепер будуть тільки ті роботи, що на мій погляд будуть більш цікавими , у всякому разі з моїх міркувань. :roll:
    До огляду, хочу запропонувати вам унікальну і вироблену в єдиному екземплярі машину , яка так і не відбулася хоча і намагалася бути масовою.
    Про прототип:
    Успіх 250 ГТ Європа переконав ФЕРРАРІ що існує ринок не тільки для авто у вигляді Cupe а ще і для такого виду кузова як Cabriolet. Для наступника Європи, Пінінфаріна і Боано запропонували возможні напрямки дизайна на Женевському автосалоні у 1965 році як у вигляді Cupe так і у вигляді Cabriolet.Запропановане Cupe від Пінін Фаріна було з заниженим дизайном і побудовано на лініях Європи. Тонкі пластини на задніх крилах дійсно надавали авто більш довгий вигляд але запропанований Боано Cabriolet мав більш яскравий вигляд . Виконаний у синьому металіку кольорі, він мав більш зогнуті павники що біль притаманно до американського ринку.
    Але ФЕРРАРІ надало перевагу все ж таки Пінін Фаріне бо на той час у туринській carrozzeria не вистачало потенціалу для виготовлення кузовів в достатньої кількості і була як на мій погляд запропанована ФЕРРАРІ якась абракадабра :crazy: ( на скільки я зрозумів) до Боано виготовити кузова по проекту Пінін Фаріна . А потім ту ж Пінін Фаріну доручили у виготовленні 250 ГТ Кабріолет, но в меньшої кількості да і більше як спецзамовлення. А ця, на мій погляд цікава машина так і залишилась у єдиному екземплярі....

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Про модель:
    Ця смоляна модель є клоном смоляної моделі яку довелося підправляти бо вона мала вади кузова і мало того ще й була отфарбована у золотий колір. Напевно думали що у цьому кольорі усі будуть затмарені її фарбою і недоліки ніхто не поиітить. :D Але я таки помітив, бо вони були аж дуже виразливими і зіпсували увесь вигляд цієї моделі...

FERRARI 250 GT Cabriolet Boano # 0461 GT

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Красиво =@ :Bravo: :good: плавники впечатляют, бампера завораживают :) :good: а чтобыло донором?
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”