Бенг порізав
Гарненька вийшла
Але з усіх не заводських варіантів мені більш за все подобається тарга Шакіла О’ніла 
може колись надумаєш зробити тримай
І безпрототипна Енцо теж прикольна
Колір хто вибирав ?streetst писав:ААААБенг порізав
Гарненька вийшла
Але з усіх не заводських варіантів мені більш за все подобається тарга Шакіла О’ніла
може колись надумаєш зробити тримай
І безпрототипна Енцо теж прикольнаКолір хто вибирав ?

но хотел спросить, зачем было пилить редкий Банг, если можно было журналку использовать?laspi писав:Отлично получилось![]()
но хотел спросить, зачем было пилить редкий Банг, если можно было журналку использовать?
А тут, що мені запропонували на переобку те я і використав.
так що я і це все підчищав і навіть підточував. 
А у кабріку що є ? Там ще кришка єG.Green писав: Шакила о Нила да, є така , но там нічого такого в ній немає, щоб нею захоплюватись. Звичайна тарга , і все!
просто мені більше форми подобаються
Те й значитьG.Green писав:А що значить безпрототипна? А колір, я не обирав, на запропонованому зразку, був тикий, чи майже такий колір
Взагалі багато цих модельних варіантівFerrari Enzo GTC Та мені дуже цікаво буде побачити деякі прототипи з фарами 50ки і замасковану, тож чекааааю 

Востаннє редагувалось 30 грудня 2018, 22:24 користувачем G.Green, всього редагувалось 2 разів.
( на скільки я зрозумів) до Боано виготовити кузова по проекту Пінін Фаріна . А потім ту ж Пінін Фаріну доручили у виготовленні 250 ГТ Кабріолет, но в меньшої кількості да і більше як спецзамовлення. А ця, на мій погляд цікава машина так і залишилась у єдиному екземплярі....

Але я таки помітив, бо вони були аж дуже виразливими і зіпсували увесь вигляд цієї моделі...

Востаннє редагувалось 30 грудня 2018, 22:19 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.
плавники впечатляют, бампера завораживают
а чтобыло донором?