• Подякували: 1 раз
  • Olexander писав:Після шару фарби з лаком модель геть змінилась, тепер думаю, чи не зробити те саме зі своєю Ф40 :) ; хоча як у вас я пофарбувати не зможу :(

Спробувати, нікому не завадить. Єдине що треба врахувати, це припущення на зазори під фарбу , попередньо зробивши їх більшими.
    Хоча тренуватися таки потрібно у фарбуванні на кішках. :wink:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Отличные 348-е =@ :Bravo: :good: мне нравится этот кузов за гармоничность силуэта :) По поводу перекраса Херпы вопрос спорный, у Игоря получилось, но он ведь мастер, остальным как говорится повторять не советую-спортите и так отличную модельку, а для блеска можно кузов полирнуть, у Херпы особенный пластик, хорошо полируется и блестит. А Ф40 лучше уж журнальную перекрасить :)
  • Дякую! :beer:
    Ну майстер не майстер, коли беру в руки модель, ніколи не задумуюсь, а вийде в мене чи ні ,чи зможу опанувати те яким бачу на фініші, чи навпаки все ізпаганю і просто викину у смітник. Всі колись , і навіть майстера були звичайними людьми, які досконалились і навіть розчаровувались, якщо щось не виходило як хотілось...
    Це я до чого, ніколи не піддавайте сумніву того що робите, вірте і все вийде , головне бажання і розуміння того що робиш. :wink:
    А якщо і будуть якись сумніви, не стидайтесь запитувати. Чим зможу,допоможу і з тим що знаю, поділюся :roll:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Вітаю усіх!
    Сьогодні до перегляду такий ось жеребчик пропоную, і не до моєї конюшні він пристане, бо такі авто не мого поля ягіда :D
    Не питайте чи взагалі є в нього прототип. Я не знайшов. :no: Але хтось таки впевнений що він таки був, то я йому вірю.... :pardon:

FERRARI ENZO CONCEPT 2005

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Интересный вариант Энцо =@ :Bravo: только как ты его сделал, если нет даже фото? воображение? :shock:
  • laspi писав:Интересный вариант Энцо =@ :Bravo: только как ты его сделал, если нет даже фото? воображение? :shock:

По моделі.... :P
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Davis & Giovanni ?
  • laspi писав:Davis & Giovanni ?

На фото була видна тільки модель, а який виробник, не знаю :unknown:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Красивая! :good:
    мой гараж народных автомобилей
    С Уважением Александр !
    Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
  • Вітаю усіх панове, навіть тих, хто себе таким не вважає! :D
    Сьогодні до перегляду пропоную нібито звичайну і масову машину, якщо брати базу на якій вона зроблена, і в той же час рідкісну, бо їх було перероблено з купешек усього 4 штуки кузовним каліфорнійським ательє STRAMАN. Один доречі був замовлен Майком Тайсоном для своєї дружини.
    Такі работи для мене тепер вже рідкість, бо зрізати дах і нічого більше не робити, це начебто і не робив нічого. Але з кормою, пошаманіти таки довелось, бо від донора вона таки його такого не мала. Модель перероблена на цей раз з Банга... :roll:

FERRARI 456 GT Cabriolet

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”