Долгожитель
Долгожитель
А я бы не прочь и мерседесы посмотреть, они мне тоже нравятся :oops: Ну если не хочешь показывать в визитке, то если не сложно, какие нибудь интересные моменты покажи в разделе конверсий :roll:
  • Подякували: 1 раз
  • Усіх вітаю!
    Колеса, колесики, колесички і т.і ......Скільки вони надають приводу хвилюватись за те чи інше авто, яким на заваді стоять такі , та що там, будь які колеса, де і взяти ніде і купити не уявляється можливим. І вирішив я , а чому би хочаб ці не привести до ладу і хоч таким засобом наблизити їх до прототипу.Як на мене, то вигляд їх став більш яснішим, ось тільки в середину залишиться пришпандьорить трьохпроменеву гайку у стилі аля Грин і буде те що потрібно, мені так в повному разі. :D Да і тепер зможу обути одну цікаву і рідкісну красуню і запропонувати її вперше до перегляду.
    П.С А якщо колесики будуть не до вподоби, то хоч рука пролетаріата, потрапивша у кадр, згладить ваші враження :D :P

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Вітаю!
    Одне з 14-ти розкішних авто яке побачило світ, і досі не позбавлене ореолу шарму , шику і розкіші. Вони були продовженням 500 Суперфаст( яку теж якось запропоную до уваги) бо зроблена була на її платформі і успадкувала п,ятиступиневу коробку передач і підвіску. Кожна з 14 машин, була унікальна і з характерними їй відмінностями. До речі , по рівню оснащення, California не було рівних на той час, навіть тіж Superfast та Superamerica не могли порівняться по розкіші з цім автомобилем. По звісним причинам, її власники були геть не прості люди а як прийнято зараз казати VIP персони, з якими вирішували усі питання в обладнанні їх авто , кольору машини, оформлення салону і т.і...

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Про модель: Зробив її колись у червоному кольорі, я все сумнівався в неї. І колір хотів геть інший, і роблячи іншим, помітив деякі недоліки у виконанні кузова. Ось і вирішив нарешті зробити те що мені до душі.....

FERRARI 365 California

П.С Колір всеж таки не зовсім голубий а з сірим відтінком, але все одно вона мені більш до вподоби в порівнянні з червоною .І відсняв якто темнувато, але хай поки що буде так.

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    G.Green писав:...
    Колеса, колесики, колесички і т.і ......

:Bravo: Отличная работа!
    мой гараж народных автомобилей
    С Уважением Александр !
    Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
  • kubik писав: :Bravo: Отличная работа!

Дякую! У всякому разі, це краще ніж було :beer:

Ось ще одна конячка, бліда і монотонна поки що , виїхала попастись перед важливим і відповідальним етапом у її майбутньому житті..... :D
    ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    G.Green писав:
    kubik писав: :Bravo: Отличная работа!

Дякую! У всякому разі, це краще ніж було :beer:

Ось ще одна конячка, бліда і монотонна поки що , виїхала попастись перед важливим і відповідальним етапом у її майбутньому житті..... :D
    ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

А красная или черная будет?
  • jurassik писав:А красная или черная будет?

Кинь фото чорної.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Калифорния, цвет ей идет =@ :Bravo:
    "каліхворнія" чудова, від кокпіту я взагалі в захваті :Bravo:
    прикро що "баранка" впала на сидіння
    Антіватнік
  • hatchet писав:"каліхворнія" чудова, від кокпіту я взагалі в захваті :Bravo:
    прикро що "баранка" впала на сидіння