G.Green писав:Фото -вона, а назва, взагалі не те що ти подумав
Та знаю я що це воно таке
"LWB" - це я сам так її назвав. Ну ніби зберегти наліт таємничості 
G.Green писав:Фото -вона, а назва, взагалі не те що ти подумав
"LWB" - це я сам так її назвав. Ну ніби зберегти наліт таємничості 
ERDOGAN писав:G.Green писав:Фото -вона, а назва, взагалі не те що ти подумав
Та знаю я що це воно таке"LWB" - це я сам так її назвав. Ну ніби зберегти наліт таємничості

Востаннє редагувалось 28 грудня 2018, 22:47 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.

Востаннє редагувалось 28 грудня 2018, 22:56 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.
ШИКАРНО вийшло
салон, решіточки, колір ну і колеса
бомба

я сам просто обожаю этот автомобиль и считаю его одним из самых красивых феррари
, поэтому у меня в коллекции красная и голубая панамерики и все таки нашел черную журнальную, хотя и упрощенку. Я вот себя ругаю зато что всю зиму на CK-моделкарс были в распродаже по 5 евро! регулярные! красные панамерики и я не взял еще одну под перекрас в гражданскую версию
Правда у меня есть еще одна черная журнальная в поигранном состоянии, взял как донора колес-там сильно повреждена крыша и лобовое стекло, но у меня есть мысли - может как нибудь попробовать сделать конверсию типа Аперты или что либо аналогичное.streetst писав:Так от про що тиШИКАРНО вийшло
![]()
![]()
салон, решіточки, колір ну і колеса
бомба
![]()
![]()
........ 
laspi писав:Классная 599 получилась![]()
я сам просто обожаю этот автомобиль и считаю его одним из самых красивых феррари
, поэтому у меня в коллекции красная и голубая панамерики и все таки нашел черную журнальную, хотя и упрощенку. Я вот себя ругаю зато что всю зиму на CK-моделкарс были в распродаже по 5 евро! регулярные! красные панамерики и я не взял еще одну под перекрас в гражданскую версию
Правда у меня есть еще одна черная журнальная в поигранном состоянии, взял как донора колес-там сильно повреждена крыша и лобовое стекло, но у меня есть мысли - может как нибудь попробовать сделать конверсию типа Аперты или что либо аналогичное.
.і вийшла би звичайна червона Фіорано. G.Green писав:Усіх вітаю!
Сьогодні пропоную до перегляду приємніцю вище показаної білявки FF . Ця машина прийшла на зміну попередниці в зміненому вигляді з більш агресивнішою зовнішністю і в той же час, в більш люксовому варіанті що і подмічено у назві цього авто.
Про модель: За донор на цей раз була взята не журналка як за звичай , а напівіграшка Хот Вілс FF .З формами і розмірами в неї як раз все було гаразд, а ось в іншому, потребувала серйозної переробки до того ж з іншіми пропорціями кузова....
FERRARI GT 4 LUSSO
- неймовірно!!