G.Green писав:streetst писав:Ось тут цікавіша технологія виготовлення кузова
Тіж яйця, тільки у профіль
да, но как же круто сварены))
Нічого дивного нема, той масштаб не то що дозволяє це робить а і забов,язуэ 

Bernd Rosemeyer.
У Марка Твена есть повесть о путешествии по Сандвичевым островам (ныне Гавайи).
Так вот, приехав туда и как-то решив прокатиться по острову он нанял какую-то телегу, естественно с лошадкой и водилой. Сам кучер поначалу расхваливал свою кобылу на все лады:
- Она так быстра, что молния с ней не сравнится!!!
После выезда с гостинки Твен понял, что эта лошадь, судя по ее "скорости", сдохла еще в прошлом веке и вынужден был признать, что "сравнение с молнией действительно неуместно".
Цитата может и не дословна - память не вечна, но суть точно сохранена.
Так и я - быстр как молния из того рассказа)
Лет стопиццот назад началась эпопея с 853 Хорьхом от Plumbies. Год назад (в апреле 16-го) я его вроде-бы закончил. Но перед тем как отсылать, сказал человеку, что для окончательной схожести с прототипом не хватает пары плюшек, а именно пары маленьких фар на бампере.
Поиски затянулись ненадолго - всего на годик с хвостиком)
Но наконец-то всё готово и теперь в оглавлении модели можно дописать и имя великого гонщика.
1937 Horch 853 Coupe Erdmann & Rossi_Plumbies_№ 57_Bernd Rosemeyer.

Всех с Днем Победы над нацизмом во Второй Мировой Войне!
У Марка Твена есть повесть о путешествии по Сандвичевым островам (ныне Гавайи).
Так вот, приехав туда и как-то решив прокатиться по острову он нанял какую-то телегу, естественно с лошадкой и водилой. Сам кучер поначалу расхваливал свою кобылу на все лады:
- Она так быстра, что молния с ней не сравнится!!!
После выезда с гостинки Твен понял, что эта лошадь, судя по ее "скорости", сдохла еще в прошлом веке и вынужден был признать, что "сравнение с молнией действительно неуместно".
Цитата может и не дословна - память не вечна, но суть точно сохранена.
Так и я - быстр как молния из того рассказа)
Лет стопиццот назад началась эпопея с 853 Хорьхом от Plumbies. Год назад (в апреле 16-го) я его вроде-бы закончил. Но перед тем как отсылать, сказал человеку, что для окончательной схожести с прототипом не хватает пары плюшек, а именно пары маленьких фар на бампере.
Поиски затянулись ненадолго - всего на годик с хвостиком)
Но наконец-то всё готово и теперь в оглавлении модели можно дописать и имя великого гонщика.
1937 Horch 853 Coupe Erdmann & Rossi_Plumbies_№ 57_Bernd Rosemeyer.

Всех с Днем Победы над нацизмом во Второй Мировой Войне!
Костя, пошуки номерного знаку ще затягнуться на... ? 

Антіватнік
hatchet писав:Костя, пошуки номерного знаку ще затягнуться на... ?
Ну напечатать номер или деку заказать - это Ваня уже сам решит, а приклеить на место - на это его рукожопства хватит, я в него верю))
Востаннє редагувалось 09 травня 2017, 22:41 користувачем cool6691, всього редагувалось 1 раз.
І тебе також з Перемогою у Другій світовій!!
Доречі, про знак то таке, а от ковпак на колесі , не зовсім з тієї опери. Так що клієнт хай ще почекає рік
ПиСи: А ще, кожен раз я усі очі намагаюсь випучити аби детальніше роздивитись твої фото, ось і зараз не бачу а чи є дверні ручки взагалі?
Самому доводиться кілометри плівки витрачати
, що б показати людям як можливо більше фото в різних ракурсах, і це на мій погляд, мало кого цікавить, а ось ти пару трійку фоток зробив, і народ задоволений сповна.Парадокс . Повинно теж взяти на озброєння . 
Доречі, про знак то таке, а от ковпак на колесі , не зовсім з тієї опери. Так що клієнт хай ще почекає рік
ПиСи: А ще, кожен раз я усі очі намагаюсь випучити аби детальніше роздивитись твої фото, ось і зараз не бачу а чи є дверні ручки взагалі?
Самому доводиться кілометри плівки витрачати
, що б показати людям як можливо більше фото в різних ракурсах, і це на мій погляд, мало кого цікавить, а ось ти пару трійку фоток зробив, і народ задоволений сповна.Парадокс . Повинно теж взяти на озброєння . 
ну тоді все гаразд. а Хорьок знатний 
Ігоре, в тебе ж плівковий фотік, а Костя знімає на той що в ательє з пташкою

G.Green писав:Самому доводиться кілометри плівки витрачати, що б показати людям як можливо більше фото в різних ракурсах, і це на мій погляд, мало кого цікавить, а ось ти пару трійку фоток зробив, і народ задоволений сповна.Парадокс . Повинно теж взяти на озброєння .
Ігоре, в тебе ж плівковий фотік, а Костя знімає на той що в ательє з пташкою

Антіватнік
Костя це окрім тих фар що висверлював ще одні потрібні були ? А фотка в анфас де ? Чи там теж фар не вистачає
Гарний Хорьх вийшов !!!
А Ігоре не дивись на ці фотки бо Хорьха вже часково бачили і як видно по Феррарьці може бути продовження, так що все не дарма !
Гарний Хорьх вийшов !!! А Ігоре не дивись на ці фотки бо Хорьха вже часково бачили і як видно по Феррарьці може бути продовження, так що все не дарма !
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу