Крутой экземпляр! =@
мой гараж народных автомобилей
С Уважением Александр !
Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
  • Подякували: 1 раз
  • Дивлюсь другий день, і не можу розуміти, від чого повинні бути перевантаження вражень? Якщо від деталіровки, то якщо це 18-тий ( здається вона відкривашка), так я нічого такого дивного не бачу. Якщо це 43-ій, то при всій опрацюванню дрібниць, колеса, м,ягко кажучи , повний відстій :o і потребують геть іншого виконання для цього масштабу, не говорячі вже про не кошерний масштаб. Ну і на останок, сітці потрібно придати хоча б правильну форму, а то таке враження, що програвший заїзд пілот вирішив на ній відв,язатись, гупаючи по ній ногою :D
    В мене теж лежить Екзотовський транспортер у 43-ому, без решітки радіатора, зламаними дзеркалами і гнутою кабіною. Все ніяк до нього черга не дійде 8)
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Serggik5 писав:
    cool6691 писав:Это готовое изделие, руки я прикладывал только в качестве механика из СТО :wink:

А по конкретней можно, что с ней было не так? Перекраса вроде не видно, она же не просто так к тебе попала, масштаб то не твой - не "православный". :)

Колесико дите отломало)
    Да правда, а какой масштаб 43-й?
    G.Green писав:Дивлюсь другий день, і не можу розуміти, від чого повинні бути перевантаження вражень? Якщо від деталіровки, то якщо це 18-тий ( здається вона відкривашка), так я нічого такого дивного не бачу.

в 18-м тож различия в моделях по деталировке, как и в 43-м, бывают)

G.Green писав:Якщо це 43-ій, то при всій опрацюванню дрібниць, колеса, м,ягко кажучи , повний відстій :o і потребують геть іншого виконання для цього масштабу, не говорячі вже про не кошерний масштаб.

а что с колесиками то не так??

G.Green писав:Ну і на останок, сітці потрібно придати хоча б правильну форму, а то таке враження, що програвший заїзд пілот вирішив на ній відв,язатись, гупаючи по ній ногою :D

ятп, так и было задумано судя по фоткам из сети:

ЗображенняЗображення

а чем он бил - ногой от горя, или головой от радости йа невкугсе))

G.Green писав:В мене теж лежить Екзотовський транспортер у 43-ому, без решітки радіатора, зламаними дзеркалами і гнутою кабіною. Все ніяк до нього черга не дійде 8)

желаю шоп очередь таки дошла :)
    laspi писав:Да правда, а какой масштаб 43-й?

как ни печально, но 18-й)
    cool6691 писав:
    G.Green писав:Якщо це 43-ій, то при всій опрацюванню дрібниць, колеса, м,ягко кажучи , повний відстій :o і потребують геть іншого виконання для цього масштабу, не говорячі вже про не кошерний масштаб.

а что с колесиками то не так??

Гадаю що Ігор мав на увазі те що "спиці" намальовані, а воно так і має бути :pardon: Ну Костя я тут побачив слово Ексото і одразу в очікувнні :shock: а тут виявляється під спідницю тільки дали заглянути :oops: давай вже і [s]труси[/s] капот знімай, а то дразнися :D
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    streetst писав:
    cool6691 писав:а что с колесиками то не так??

Гадаю що Ігор мав на увазі те що "спиці" намальовані, а воно так і має бути :pardon:

ну если так, то Игорек действительно просто не в ту степь критикнул)
    колеса тут реально обалденные для любого масштаба...

Колеса.

диски отдельно, спицовка отдельно/
    тормозилки двойные с лопастями между ними/
    суппорты присутствуют/
    диски тормозов крутятся вместе с колесами, суппорты остаются на месте/
    есть шланг для охлаждения тормозов/
    на резиновых сликах есть и выштампованные надписи и нарисованные

Зображення

передние колеса поворачиваются

Зображення

пресловутые колпаки с нарисованными спицами изнутри без рисунков, но с выштамповками и лопастями (внутри колпака на фото - наружная гайка, воткнута просто для красоты))

Зображення

сами колеса вместе с колпаками прикручиваются к осям реальной гайкой

Зображення

для прикручивания даже инструмент имеется (зачем нужен второй - понятия не имею))

Зображення
  • Подякували: 1 раз
  • Йоуу! Тищща вибачень Костя! :oops:
    Колеса таки мене і підвели, в тирнеті подібних на жаль не знайшов, а роздивитись , хоча ні, просто те що ти не розкрив до кінця таки всі карти, і збило мене з толку. А так , дивлячись по фото, я таки не бачу і досі не розумію, які повинні бути враження. Як на мене, не враховуючи сітки якої таки потрібно придати форму ,нічого поганого не бачу.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    G.Green писав:...а роздивитись , хоча ні, просто те що ти не розкрив до кінця таки всі карти, і збило мене з толку...
    Дорогие родственники, дайте мне поесть. А то хочу вам под дверь нагадить, а нечем (с) :D
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”