cool6691 писав:так это ты ИКСО обидел, а не меня)
ну и кроме чистой стилистики разница в наличии прозрачной полосы "заднего хода", что зрительно уменьшает объем стопарика
показанный тобой Лексус другого года выпуска
Костя, я не про роки випуску мав на увазі, там до речі и відмінности і у кузові є, а про розміри того злополучного( хай йому грець) ліхтяря. До тогож як ти кажешь прозора смужка також тобою віконана но вона на жаль не зіграла той ролі про я ку ти кажешь. Я це про що взагалі,на бездоганно виконаной тобою моделі дуже подпарчують ці ляпуваті плями на кузові у вигляді ліхтарів. І якщо ти подолав недолік передніх, зумівши зробіти їх більш реалістічними, то задні, звиняй як ложка дьогтю в діжці з медом
. Но якщо ти вважаешь що вони приємлими, хай буде так. А взагалі, не ображайся на мене. Похвалити может тебе кожен, а указати на недолік, мало хто. Я можу, но тільки любя, да і к тому же я не знаю де ти мешкаешь,
но ти мені таки зЁма( армейске слово, хто знає пойме) і я поважаю тебе як творця і митця 

Но на фото плохо видно оптику ,которая на оригинале громадная и ярковыраженная. Как ты на модельке её оцениваешь?
Есть заказчик, под чье авто это творилось...Сомневаюсь, что у него были претензии при получении этого доработанного сарая